0

Lynristet rødkål med forårsløg, gastrik, solsikkekerner og appelsin (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Befri kålen for stok og grove blade og snit resten i tynde strimler. Trim forårsløgene og snit dem i tilsvarende skiver med et skråt snit. Skær skallen af appelsinerne og snit kødet i små tern. Varm et skvæt olie godt op i en wok og rist solsikkekernerne let gyldne, ca. 1 min. Kom forårsløgene ved og rist yderligere 30 sek. Vend kålen i og rist videre 3-5 min. Rør gastrikken i og smag til med salt og peber. Vend til sidst appelsinerne i og server straks til gris, and eller lam.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?