0

Lynristet spidskål med svampe, porre og røget paprika

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Flæk kålen på langs, skyl den godt igennem og skær stokken væk. Skær bladene i mellemstore kvadrater og dup dem godt af.

Trim svampene og skær dem i skiver. Snit porren i 4 mm tynde skiver og skyl dem godt igennem. Pil hvidløgene og hak dem fint.

Varm lidt olie op i en wok eller sauterpande og rist porrer, hvidløg og chiliflager af ved middel varme, ca. 1 min. Skru op for varmen og kom kål, svampe og et nip salt ved og rist 3-4 min. under konstant omrøring. Kom 1 spsk. soja, eddike, paprika og et godt kværn peber ved og rist yderligere 2-3 min.

Smag til med soja og server straks til fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?