0

Lynstegt broccoli, blommetomater og rødløg glaseret med brun farin

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Del broccolitoppen i små buketter, skræl stokken og skær den i skrå skiver. Snit rødløget i tynde både og halver blommetomaterne.

Varm 3 spsk. olie godt op i en wok, tilsæt broccoli og lynsteg i 2 min. Tilsæt rødløg og rist i yderligere 1 min. Vend blommetomater, brun farin, 2 spsk. vand, salt og peber i og glaser grøntsagerne kortvarigt med hurtige vendinger - så sukkeret ikke brænder.

Smag til og server til bagt laks, kylling i karry eller en orientalsk frikadelle.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?