0

Lynstegt broccoli med oksekød, nudler og sesam

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Kom nudlerne i en skål, overhæld med rigeligt kogende vand og lad dem trække 5-10 min., til de lige er møre. Køl af i koldt vand og dryp dem godt af.

Del broccolien i små buketter, og skær stokken i tynde strimler. Rens forårsløgene, snit dem i skrå bidder og hak hvidløgsfeddene fint - gem lidt af den grønne forårsløgtop til drys.

Pisk sojasauce, østerssauce, sukker, sesamolie, ingefær og eddike sammen i en lille skål og stil til side.

Varm lidt olie op i wokken og lynsteg oksekødet 1-2 min. Tag det op med en hulske, kom mere olie i wokken og lynsteg så broccolibuketterne 2 min. Tilsæt løg og hvidløg og rist videre yderligere 1 min. Kom oksekød, nudler og sojablandingen ved og varm det hurtigt igennem. Anret, drys med fintsnittet forårsløgtop og sesamfrø og server straks med en sprød grøn salat til.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?