0
Hvilling i citrusmarinade med rødløg og koriander

Hvilling i citrusmarinade med rødløg og koriander

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
hvillingfilet med skind
1 min.
Fisken

Forvarm ovnen til 200 grader.

Krydr fisken godt med salt, og lad den stå til senere.

perlespelt
10 min.
Spelten

Kom spelten i en gryde med rigeligt vand og et skud salt. Lad den koge stille og roligt under låg i ca. 20 min., indtil den er mør.

rodfrugter (blandede)
15 min.
Rødderne

Skræl rodfrugterne, og skær dem i tynde stave. Spred rodfrugterne ud på en bageplade dækket med bagepapir, vend dem i 1 spsk. olie pr. person, og krydr med salt.

Bag rodfrugterne i ca. 15 min., indtil de har fået godt med farve, og er blevet møre.

appelsincitronhvidløgrødløgkorianderrød chili
20 min.
Citrusmarinaden

Skyl korianderen, afdryp den for vand, og hak både blade og stilke groft.

Skyl chilien, pil hvidløg og rødløg, og snit alle tre dele i tynde skiver.

Kom løg, hvidløg og chili på en pande sammen med saften fra appelsinen, og bring det i kog. (Pas på med mængden af chili, den er stærk).

Når det koger, tilsættes citronsaft og koriander. Skru ned for blusset, og læg fisken henover urterne med skindsiden opad. Kom låg på, og lad retten simre, indtil man kan trække skindet af fisken.

Smag til med salt, og servér.

30 min.
Anretning

Servér fisken med de bagte rødder og spelten.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
567 kcal
Fedt:
17,1 g
heraf mættede fedtsyrer:
2,2 g
Kulhydrat:
59,7 g
heraf sukkerarter:
19,8 g
Kostfibre:
13,4 g
Protein:
36,3 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?