Her får du en super nem og hurtig ret.
OBS - nudlerne er skrøbelige, og skal ikke have for længe, når de trækker.
Hold øje, og tag dem hellere fra vandet lidt for tidligt, end lidt for sent.
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Rist sesamfrøene i en tør, varm wok (eller på en pande) i 2-3 min., eller til de dufter.
Tag dem af wokken, og tør den af.
Varm wokken op igen, tilsæt olie, og steg kyllingen i ca. 4-5 min., til den er gylden og gennemstegt. Krydr med salt og et nip sukker, og tag den op af wokken.
Skræl gulerødderne, og skær dem i skrå skiver. Snit pak choy, og hak ingefær og hvidløg fint.
Overhæld nudlerne med 50/50 kogende og koldt vand, og lad dem trække i 5-10 min. Beregn ca. en "blok" nudler pr. person.
Steg gulerødder i olie i den varme wok i 1-2 min. Tilsæt pak choy, og steg i yderligere 1-2 min. Tilsæt hvidløg og ingefær, steg i 1 min., og kom kyllingen tilbage i wokken. Krydr med salt og hoisin sauce, og spæd evt. med lidt vand.
Afdryp nudlerne, og anret dem i dybe tallerkener. Top med lynstegt kylling og grønt, drys med sesam, og servér straks.
Kundekommentarer ()