0
Lynstegt oksekød med pak choy og hoisin

Lynstegt oksekød med pak choy og hoisin

Louisa Lorang
Opskriften er udviklet af:
LynKassen by Louisa Lorang
Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

Jeg elsker hoisinsauce. Den er krydret og lækker og snasket og perfekt til lynhurtig aftensmad

Allergener:
Soya, Soyabønner, Nødder, Sesamfrø, Jordnødder, Sesam

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

OBS: Læs opskriften grundigt igennem inden du går i gang & find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

ris, basmati
1 min.
Ris

Skyl risene og kom dem i en gryde med koldt vand der dækker + 2-3 cm. Kog op under låg, lad koge ved lav varme i 7-8 min. Sluk og lad risene trække under låg i yderligere 8-10 min. Krydr med salt inden servering. 

gulerødderrødløghvidløgpak choyoksestrimlerhoisinsauce
4 min.
Lynstegt oksekød og grønt

Skrub eller skræl gulerødderne og skær dem i skrå skiver. Snit løg i både. Snit hvidløg fint. Del pak choy i grove både.
Varm en wok eller dyb pande op med olie. Steg først kødet ved SUPER høj varme i 1-2 min., eller til kødet er let gyldent. Krydr kødet med salt og tag det af panden. 
Varm wokken/panden op med lidt ny olie på. Steg gulerødderne i 1-2 min. Kom løg og hvidløg ved og steg i 1 minut. Tilsæt pak choy og steg i yderligere 1-2 min. Kom kødet tilbage i wokken, tilsæt hoisin og steg igen 1-2 min. Smag til med salt. 

forårsløgpeanuts
18 min.
Servering

Snit forårsløg fint og hak peanuts. 
Anret ris i dybe tallerkner. Top med oksekød og grønt. Afslut med forårsløg og peanuts. Servér straks. 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?