Jeg elsker hoisinsauce. Den er krydret og lækker og snasket og perfekt til lynhurtig aftensmad
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
OBS: Læs opskriften grundigt igennem inden du går i gang & find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Skyl risene og kom dem i en gryde med koldt vand der dækker + 2-3 cm. Kog op under låg, lad koge ved lav varme i 7-8 min. Sluk og lad risene trække under låg i yderligere 8-10 min. Krydr med salt inden servering.
Skrub eller skræl gulerødderne og skær dem i skrå skiver. Snit løg i både. Snit hvidløg fint. Del pak choy i grove både.
Varm en wok eller dyb pande op med olie. Steg først kødet ved SUPER høj varme i 1-2 min., eller til kødet er let gyldent. Krydr kødet med salt og tag det af panden.
Varm wokken/panden op med lidt ny olie på. Steg gulerødderne i 1-2 min. Kom løg og hvidløg ved og steg i 1 minut. Tilsæt pak choy og steg i yderligere 1-2 min. Kom kødet tilbage i wokken, tilsæt hoisin og steg igen 1-2 min. Smag til med salt.
Snit forårsløg fint og hak peanuts.
Anret ris i dybe tallerkner. Top med oksekød og grønt. Afslut med forårsløg og peanuts. Servér straks.
Kundekommentarer ()