0
Lynstegt oksekød med pak choy og hoisin

Lynstegt oksekød med pak choy og hoisin

Louisa Lorang
Opskriften er udviklet af:
LynKassen by Louisa Lorang
Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

Jeg elsker hoisinsauce. Den er krydret, lækker og snasket, og perfekt til lynhurtig aftensmad.

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

jasminris
1 min.
Ris

Skyl risene, og kom dem i en gryde med koldt vand der dækker + 2-3 cm. Kog op under låg ved lav varme i 7-8 min. Sluk og lad risene trække under låg i yderligere 8-10 min. Krydr med salt inden servering. 

gulerødderrødløghvidløgpak choyoksestrimlerhoisinsauce
4 min.
Lynstegt oksekød og grønt

Skrub eller skræl gulerødderne, og skær dem i skrå skiver. Snit løg i både og hvidløg fint. Del pak choy i grove både.
Varm en wok eller dyb pande op med olie. Steg først kødet ved SUPER høj varme i 1-2 min., eller til kødet er let gyldent. Krydr kødet med salt, og tag det af panden. 
Varm wokken/panden op med lidt ny olie, og steg gulerødderne i 1-2 min. Kom løg og hvidløg ved, og steg i 1 minut. Tilsæt pak choy, og steg i yderligere 1-2 min. Kom kødet tilbage i wokken, tilsæt hoisin, og steg igen i 1-2 min. Smag til med salt. 

18 min.
Anretning:

Snit forårsløg fint, og hak peanuts. 
Anret ris i dybe tallerkener, top med oksekød og grønt, og afslut med forårsløg og peanuts. Servér straks. 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?