0
Lynstegt ising i ponzu med mynte
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Ising, Soya, Nødder, Spelthvede

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
isingfilet uden skind
1 min.
Fisk

Skær fisken i tynde skiver, krydr dem godt med salt, og gem dem til senere.

speltkerner
3 min.
Spelt

Kom speltkernerne i en gryde med rigeligt vand og et skud salt. Lad dem koge stille og roligt under låg i ca. 20 min., indtil de er møre.

gulerodskalotteløghvidløgingefærmynte
5 min.
Urter

Skræl gulerødderne, og pil skalotteløgene og hvidløget. Hak gulerødderne i stave og skalotteløgene i tynde strimler.

Skræl ingefæren, og riv den og hvidløget på den fine side af et rivejern. 

Skyl mynten, afdryp den for vand, og hak den groft.

citrontamari/soyasukker eller honning
15 min.
Stegning og ponzu

Varm en pande op ved høj varme.

Når den er rygende varm, steges gulerod og skalotteløg i lidt olie. 

Når det har fået godt med farve, skrues lidt ned for blusset. Tilsæt hvidløg, ingefær, mynte, fisk, soya, citronsaft og 1/2 tsk. honning (evt. sukker) pr. person. Lad retten simre i 1-2 min., indtil fisken bliver helt hvid.

Tag panden af varmen.

25 min.
Anretning

Servér fisken i ponzusaucen med speltkerner til.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
565 kcal
Fedt:
18,6 g
heraf mættede fedtsyrer:
2,7 g
Kulhydrat:
56,8 g
heraf sukkerarter:
15,1 g
Kostfibre:
13,6 g
Protein:
35,5 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?