0

Lynstegt spidskål med snackpeber, gulerødder, sesam og soja-chili-hvidløgssauce

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skær kålen i kvarte, fjern stok og grimme yderblade og snit bladene i tynde strimler. Snit snackgulerødderne i 3 mm tykke skiver med et så skråt snit som muligt. Rens snackpeberen, skær den i skrå strimler og snit løget i tynde både.

Bland soja, sesamolie, honning, chilisauce, presset hvidløg og et godt kværn peber i en lille skål.

Varm olien op i en wok eller sauterpande til det er godt varmt. Kom alle grøntsagerne på og lynsteg dem 2-3 min. Kom sojablandingen ved og rist yderligere 1 minuts tid til grøntsagerne er møre med sprødt bid. Vend sesamfrøene i, anret og server straks til alle typer af kød og fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?