Kom nudlerne i en skål, hæld kogende vand over til det dækker og lad dem trække 10 min. Del broccolien i små buketter, bræk pak choien ud i hele blade og del hvert blad en gang på langs. Snit forårsløgene i 1 cm brede stykker med et skråt snit - fintsnit lidt af den grønne top og gem til drys - og hak hvidløgene fint. Rens chilien, hak den fint og rør den med sherry, 5 spsk. soja, honning og halvdelen af sesamfrøene. Varm 2 spsk. olie godt op i en wok og lynsteg broccoli, løg og hvidløg til det er knapt mørt. Kom pak choi, drænede nudler og sojablandingen ved og vend alle ingredienserne sammen i 2-3 min. Smag til med soja og limesaft, drys med fintsnittede forårsløg og resten af de ristede sesamfrø og server straks til fisk, kød eller fjerkræ.
Kommentarer og forslag til opskriften