Kom nudlerne i en skål, hæld kogende vand over til det dækker og lad dem trække 10 min. Slå æggene ud i en skål og pisk dem godt sammen med en gaffel. Skær løgene i både og hak hvidløget fint. Skær roden af svampene (bevar så meget af stænglerne som muligt) og løsn dem forsigtigt med fingrene. Flæk squashen på langs og skær dem i 7 mm brede stykker med et skråt snit. Varm 2 spsk. olie godt op i en wok og rist løg og hvidløg 1 minut og tilsæt så squash og rist videre 2 min. Vend svampe, sherry og soja i og rist 1 min. Vend til sidst nudler og sammenpisket æg i og rist 2-3 min. til æggene er tilberedt. Smag til med soja og anret på et varmt fad. Drys med de ristede sesamfrø og server straks til fisk, kød eller fjerkræ.
Kundekommentarer ()