0

Lynstegte nudler med enokisvampe, squash, æg og sesamfrø

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Kom nudlerne i en skål, hæld kogende vand over til det dækker og lad dem trække 10 min. Slå æggene ud i en skål og pisk dem godt sammen med en gaffel. Skær løgene i både og hak hvidløget fint. Skær roden af svampene (bevar så meget af stænglerne som muligt) og løsn dem forsigtigt med fingrene. Flæk squashen på langs og skær dem i 7 mm brede stykker med et skråt snit. Varm 2 spsk. olie godt op i en wok og rist løg og hvidløg 1 minut og tilsæt så squash og rist videre 2 min. Vend svampe, sherry og soja i og rist 1 min. Vend til sidst nudler og sammenpisket æg i og rist 2-3 min. til æggene er tilberedt. Smag til med soja og anret på et varmt fad. Drys med de ristede sesamfrø og server straks til fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?