0

Lynstegte nudler med østershatte og forårsløg (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Durummel, Æg, Nødder, Sesam

Fremgangsmåde

Kom nudlerne i en skål, overhæld med kogende vand til det dækker og lad dem trække 10 min. Slå æggene ud i en skål og pisk dem godt sammen med en gaffel. Skær den seje stok af østershattene (kasseres) og riv hattene i strimler. Snit forårsløgene i brede skrå stykker og skær hvidløgene i tynde skiver. Varm begge slags olie op i en wok og kom svampe og forårsløg ved. Rist 2-3 min. og tilsæt hvidløg og sambal oelek til det begynder at dufte. Vend nudler og sammenpisket æg i og rist til ægget er blevet fast. Smag til med fiskesauce (og evt. lidt salt og peber) og server straks som tilbehør til fx stegt kylling eller fisk.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?