0

Lynstegte ris med pak choi, peberfrugt, ingefær og chili (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skyl risene grundigt under koldt vand, kog dem som anvist på emballagen og hold dem varme i gryden. Rens peberfrugten og snit den i tynde strimler. Skræl gulerødderne, flæk dem på langs og snit dem i 3 mm tykke skrå skiver. Pil løgene og snit dem i smalle både. Skær pak choien i 6-8 både på langs og rens dem godt. Rens chilien og skær dem i tynde skiver. Skræl ingefæren, pil hvidløget og hak begge dele helt fint. Varm et skvæt olie rigtig godt op i en wok og rist gulerødderne 2 min. Kom peberfrugt, rødløg, pak choi, chili, hvidløg og ingefær ved og rist videre 2-3 min. Vend ris, soja og risvin i, rist yderligere 2 min. og smag til. Server straks til fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?