Fisk, kartoffelpure og saute leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.
Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisk, kartoffelpure og saute i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i pure og saute.
Tjek at det hele er gennemvarmet, før du fordeler det på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: Lyssejfilet, salt og peber. Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Persillesmør: Smør, persille, hvidløg, raps, salt og peber.
Nettovægt: 10-15 g.
Kartoffelpure: Kartofler, piskefløde, smør, hvidløg, salt og peber. Nettovægt: ca. 400 g/ ca. 800 g.
Saute af spinat og tomat: Spinat, tomater, løg, rapsolie, salt og peber. Nettoindhold: ca. 250 g/ca. 500 g.
Holdbarhed:
• Levering 27. april - bedst før 29. april
• Levering 28. april - bedst før 30. april
• Levering 29. april - bedst før 1. maj
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Kundekommentarer ()