0

Lyssej med persillesmør, kartoffelpure og saute af spinat og tomat

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk, kartoffelpure og saute leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.

Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Sæt fisk, kartoffelpure og saute i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i pure og saute.

Tjek at det hele er gennemvarmet, før du fordeler det på tallerknerne og serverer.

Velbekomme!

Ingredienser til 2 pers./4 pers.:

Fisk: Lyssejfilet, salt og peber. Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.

Persillesmør: Smør, persille, hvidløg, raps, salt og peber.

Nettovægt: 10-15 g.

Kartoffelpure: Kartofler, piskefløde, smør, hvidløg, salt og peber. Nettovægt: ca. 400 g/ ca. 800 g.

Saute af spinat og tomat: Spinat, tomater, løg, rapsolie, salt og peber. Nettoindhold: ca. 250 g/ca. 500 g.

Holdbarhed:

• Levering 27. april - bedst før 29. april

• Levering 28. april - bedst før 30. april

• Levering 29. april - bedst før 1. maj

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?