Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisk og saute og kartofler, husk at tage låget af, ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 min røres rundt i sauteen og kartoflerne. Saucen lunes i en lille gryde.
Tjek at det fisken er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: LYSSEJFILET
Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Saute: Porre, rødløg, rapsolie, timian, salt og peber
Nettovægt: ca: 250 g/ 500 g.
Kartofler: Kartofler, rapsolie, persille salt og peber.
Nettovægt: ca: 400 g/ 800 g.
Sauce: HØNSEFOND, FLØDE, maizena, capers, salt og peber.
Nettovægt: ca: 2,5 dl/ 5 dl.
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 339 kJ / 81 kcal
Fedt 0,3 g
heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrat 0,0 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,0 g
Protein 19,3 g
Salt 0,1 g
Porre
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 221 kJ / 53 kcal
Fedt 1,7 g
heraf mættede fedtsyrer 0,2 g
Kulhydrat 6,6 g
heraf sukkerarter 3,3 g
Kostfibre 2,1 g
Protein 1,7 g
Salt 0,54 g
Kartofler
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 389 kJ / 93 kcal
Fedt 1,8 g
heraf mættede fedtsyrer 0,2 g
Kulhydrat 16,4 g
heraf sukkerarter 1,0 g
Kostfibre 1,5 g
Protein 1,9 g
Salt 0,95 g
Sauce
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 465 kJ / 111 kcal
Fedt 10,3 g
heraf mættede fedtsyrer 6,6 g
Kulhydrat 4,2 g
heraf sukkerarter 0,8 g
Kostfibre 0,1 g
Protein 0,9 g
Salt 0,6 g
Kommentarer og forslag til opskriften