Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Husk at tage låget af. Sæt nu fisk, saute og risotto ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i sauteen og der kan tilsættes lidt vand til risottoen.
Tjek at fisken er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: LYSSEJFILET
Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Saute: Gulerod, spidskål, dild, rapsolie, salt og peber
Nettovægt: ca. 275 g/ 550 g.
Risotto: PERLEBYG, HØNSEFOND, løg, FLØDE, HVIDVIN, hvidløg, PARMESAN, salt og peber.
Nettovægt: ca: 450 g/ 900 g.
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 339 kJ / 81 kcal
Fedt 0,3 g
heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrat 0,0 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,0 g
Protein 19,3 g
Salt 0,1 g
Saute
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 300 kJ / 72 kcal
Fedt 5,0 g
heraf mættede fedtsyrer 0,4 g
Kulhydrat 4,4 g
heraf sukkerarter 3,2 g
Kostfibre 2,3 g
Protein 1,4 g
Salt 0,53 g
Risotto
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 522 kJ / 125 kcal
Fedt 5,9 g
heraf mættede fedtsyrer 3,6 g
Kulhydrat 13,6 g
heraf sukkerarter 1,3 g
Kostfibre 1,6 g
Protein 2,7 g
Salt 0,96 g
Kundekommentarer ()