Fisk, svampecreme og kartofler leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.
Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisk, svampecreme og kartofler i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter. Rør rundt i svampecremen og kartoflerne efter 10 minutter.
Tjek at det hele er gennemvarmet, før du fordeler det på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk med oliventopping: Lyssejfilet, smør, oliven, hvidløg, rasp, salt og peber. Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Svampecreme: Champignon, løg, piskefløde, hønsebouillon, maizena, persille, salt og peber. Nettovægt: ca.300 g/ca. 600 g.
Persillekartofler: Kartofler, rapsolie, persille, salt og peber. Nettovægt: ca.400 g/ 800 g.
Holdbarhed:
• Levering 20. januar - bedst før 22. januar
• Levering 21. januar - bedst før 23. januar
• Levering 22. januar - bedst før 24. januar
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Kundekommentarer ()