0

Lyssejfilet med oliventopping, svampecreme og persillekartofler

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk, svampecreme og kartofler leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.

Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Sæt fisk, svampecreme og kartofler i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter. Rør rundt i svampecremen og kartoflerne efter 10 minutter.

Tjek at det hele er gennemvarmet, før du fordeler det på tallerknerne og serverer.

Velbekomme!

Ingredienser til 2 pers./4 pers.:

Fisk med oliventopping: Lyssejfilet, smør, oliven, hvidløg, rasp, salt og peber. Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.

Svampecreme: Champignon, løg, piskefløde, hønsebouillon, maizena, persille, salt og peber. Nettovægt: ca.300 g/ca. 600 g.

Persillekartofler: Kartofler, rapsolie, persille, salt og peber. Nettovægt: ca.400 g/ 800 g.

Holdbarhed:

• Levering 20. januar - bedst før 22. januar

• Levering 21. januar - bedst før 23. januar

• Levering 22. januar - bedst før 24. januar

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?