0

Majroe-fennikelgratin

Opskriften er udviklet af:
Fiskepakker
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Skræl majroerne, skær enderne af og snit kødet i tynde skiver. Rens fennikelen, halver den og skær stokken væk. Snit bladene i tynde strimler. Giv roeskiver og fennikelstrimler et to minutters opkog i letsaltet vand og dryp dem godt af. Skær parmaskinken i tynde strimler og kom dem i en sautépande sammen med roer, fennikel, fløde, oregano, salt og peber. Kog det hele sammen til fløden er tyknet og roerne helt møre. Smør et lille ildfast fad godt, pres hvidløget ned i og kør det rundt i bunden og på kanterne. Hæld pandeindholdet i og grill det i ovnen ved 225°C til overfladen er gylden. Gratinen kan serveres til fx lamme- eller oksesteg.

Kommentarer og forslag til opskriften