0

Majroe-spinatgratin med parmaskinke (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Skræl majroerne, skær enderne af og snit kødet i tynde skiver. Giv roeskiverne et hurtigt opkog i letsaltet vand og dryp dem godt af. Skyl spinaten godt og slyng den tør. Skær parmaskinken i tynde strimler og kom dem i en sautépande sammen med roer, spinat, fløde, oregano, salt og peber. Kog det hele sammen til fløden er tyknet og roerne helt møre. Smør et lille ildfast fad godt, pres hvidløgene ned i og kør dem rundt i bunden og på kanterne. Hæld pandens indhold i og grill det i ovnen ved 225 grader til overfladen er gylden. Server gratinen til stegt kød, fisk eller fjerkræ.

Kommentarer og forslag til opskriften