0

Majs-snackpebersalat med edamamebønner, rosiner og dijonvinaigrette

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Befri majsen for blade og hår og kog den 7 min. i letsaltet vand. Rens imens snackpeberen, skær den i fine små tern og hak løget helt fint.

Rør sennep og honning sammen i en stor skål til det er helt ensartet. Kom olie, 1 spsk. citronsaft, salt og peber ved, pisk igen glat og smag til.

Skær kernerne af majskolben med en skarp kniv og kom dem ned i skålen sammen med snackpeber, rødløg, edamamebønner, rosiner og gerne masser af hakket persille. Vend det hele rigtig godt sammen og smag til. Anret og server til fisk kød eller fjerkræ.

Bonusinfo

Mukimame er bælgede edamamebønner. Edamamebønner er en sojabønne, hvor man spiser de grønne, umodne bønner. Navnene stammer fra Japan, hvor edamame betyder sojabønner med bælg, og mukimame er de bælgede bønner.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?