Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Forvarm ovnen ved 250 grader varmluft. Dæk en bradepande med bagepapir.
Skær tomaterne og løgene i kvarte og spred ud på bagepladen. Bag dem uden olie i ca. 15 min., indtil de er blevet brankede i overfladen og møre.
Hak spidskålen i tynde strimler.
Hæld yoghurten i en skål og krydr med salt og peber.
Varm en pande op ved høj varme og skær fisken i portionsstørrelser.
Når panden er godt gennemvarm, tilsættes 1 tsk. olie pr. person. Læg fiskens skindside på panden og lad det stege i ca. 2-3 min. ved middelhøj varme.
Vend fisken om på den modsatte side og steg videre i ca. 30 sek. Vil du have fisken helt gennemstegt, så lad den stege 3 min. på begge sider.
Tag fisken af panden, krydr godt med salt og servér straks.
Kom løget og tomaterne i et højt glas og blend med en stavblender. Tilsæt hvidløg og chilien (pas på med mængden - den er stærk). Smag salsaen til med salt og peber.
Rist pandekagerne på en varm tør pande i ca. 20 sek på hver side. Overfør til et klæde og pak dem godt ind, for at holde dem lune og fugtige.
Byg tortilllaerne med laksen, salsaen, spidskålen og yoghurten.
Kommentarer og forslag til opskriften