0

Majskolber med bacon-forårsløgssmør (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Rist baconen sprød på en tør pande og lad det dryppe af på køkkenrulle. Hæld det meste af fedtet af panden, men lad ca. 1 spsk. blive tilbage. Snit forårsløgene i tynde skiver og sauter dem møre og bløde i fedtet og krydr med salt og peber. Hak baconen helt fint og rør det godt sammen med smørret. Rør forårsløgene i, kom smørret i en lille kokotte og stil det på køl i ca. 20 min. Rens majsene, halver dem på midten og kog dem møre i letsaltet vand. Smør de varme majs med baconsmørret ved bordet. Kan gives som tilbehør til alle typer af grillmad, til en svinemørbrad eller ristet fisk.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?