Guacamole: Halver avokadoerne, fjern stenene og skrab kødet ud i en skål. Mos det groft med limesaft, salt og peber. Skær tomaterne i kvarte, fjern stilk og kerner og skær kødet i små tern. Hak et fed hvidløg helt fint og rør begge dele i avokadomosen. Smag til med lime, salt og peber.
Sauté: Skær peberfrugten i tern, snit forårsløgene i tynde skiver og hæld væden fra bønnerne. Varm lidt olie op i en sauterpande og rist forårsløg og peberfrugt 2 min. Tilsæt majs, bønner og et fed presset hvidløg og sautér yderligere 2-3 min. Rør salsaen i og smag til med salt, peber og limesaft.
Fisk: Rør majsmelet med salt og peber i en dyb tallerken. Vend fiskefileterne deri og lad dem hvile 10 min. inden de steges gyldne og møre på begge sider.
Server retten med ris eller hvedetortillaer, en skefuld cremefraiche og evt. en skål grøn salat til.
Kommentarer og forslag til opskriften