0

Mangomousse med krokant (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Fløde, Mandler

Fremgangsmåde

Udblød husblassen i koldt vand 10 min. Skræl mangoen og skær kødet fra stenen. Kom kødet i en blender sammen med sukker og limesaft og kør det helt glat og ensartet. Pisk fløden til blød og let skum. Kom husblasen i en varmebestandig skål - den skal ikke knuges fri for vand - og smelt den over vandbad. Rør 2 dl mangopuré ned i husblasen og rør til det er helt blandet. Tag skålen af vandbadet og rør resten af puréen i. Vend forsigtigt mangomassen i flødeskummet til det er jævnt. Fordel moussen i 4 portionsskåle og stil dem på køl mindst 3 timer inden servering. Hak mandlerne. Smelt flormelis på en tør pande til det er klart og let gyldent og kom mandlerne ved. Hæld blandingen ud på et stykke bagepapir og køl af. Hak eller knus krokanten til små stykker og drys dem over mousserne inden servering.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?