0

Marengs med ananas, ferskner og blød nougat

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Æg, Fløde, Hasselnødder, Mælk, Nødder

Fremgangsmåde

Denne opskrift skal startes dagen før servering! Pisk æggehviderne stive og kom saltet i. Drys sukkeret i stille og roligt, mens der piskes og pisk til massen er blank og "sej". Rør maizena og eddike i til det lige er fordelt. Smør marengsmassen jævnt ud i en cirkel, Ø 22 cm, på bagepapir og sæt den i en forvarmet ovn ved 200 grader. Skru ovnen ned til 80 grader og bag 1½ time. Sluk for ovnen og lad bunden stå i ovnen natten til den er helt kold. Befri ananasen for skal og stok og skær kødet i tern. Halver fersknerne, fjern stenene og skær kødet i både. Pisk fløde og vanillesukker til blød skum og fordel det ovenpå marengsbunden. Top med frugten og høvl blød nougat over. Server straks...

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?