Marinering: Pres hvidløgene og rør dem sammen med oregano, salt, peber og 2-3 spsk. olie. Vend bøfferne deri og lad dem marinere i 10 min. ved stuetemperatur.
Tilberedning: Grill eller steg bøfferne på en pande i 2 min. på hver side og læg dem i et ovnfast fad. Skær tomaterne i tern, snit olivenerne i skiver og hak persillen groft. Vend det sammen og fordel det oven på bøfferne. Smuldr fetaen over, dryp med lidt olie og grill det hele under ovngrillen i ca. 5 min. til osten smelter lidt. Dryp med lidt citronsaft før servering.
Server sammen med ovnbagte kartoffelklodser og tzatziki.
Skagenfoods udvalgte sorte oliven er Leccino oliven som gror på den solbeskinnede Rocca Messina ca. 40 kilometer øst for Rom. Denne familiegård er som en af de meget få certificeret til at have Oliventræerne certificerede som Økologiske. Olivene plukkes i oktober, november og december hvorefter de bringes i saltlage for at fjerne den bitre smag som er i alle oliven. Herefter udvandes de med frisk vand for at nedbringe saltindholdet i frugten. Super godt til salater, pizza, fisk og kød.
Kommentarer og forslag til opskriften