Kød: Pisk ½ dl soyasauce, honning, chiliflager, presset hvidløg, 2 tsk. sesamolie, 2 fintsnittede forårsløg og 2 spsk. olie godt sammen i en skål. Læg kødet i en frysepose og hæld marinaden i. Luk godt til og lad kødet marinere på køkkenbordet 15 min. Varm grillpanden godt op og grill bøfferne 2-3 min. på hver side (efter ønske). Lad dem hvile tildækket 5 min. og skær dem i tynde skiver lige inden servering.
Salat: Kom nudlerne i en skål, dæk dem med rigeligt kogende vand og lad dem trække ca. 10 min. (til de er møre). Striml salaten fint og snit 2 forårsløg i tynde skiver. Snit peberfrugten i tynde strimler og skær sukkerærterne i skrå stykker. Befri mangoen for skind og sten og skær kødet i tern. Halver chilien, fjern stilk og kerner og hak chilien meget fint. Dressing: Pisk chili, peanutbutter, 4 spsk. olie, 2 tsk. sesamolie, 4 spsk. soyasauce og 4 spsk. vand sammen og smag til med citronsaft. Vend de drænede nudler, salat, mango, grønt og ½ bundt hakket koriander sammen med dressingen og smag til.
Anret nudelsalaten på et stort fladt fad, top med de skivede bøffer og resten af korianderen og server straks.
Giv mangochutney og godt brød til.
Kommentarer og forslag til opskriften