0

Marinerede grønne bønner med balsamico og feta (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Nip bønnerne og kog dem i min. 5-7 minutter i letsaltet vand. Skyl dem kortvarigt under koldt vand for at stoppe kogningen og dræn godt. Skær rødløget i tern og hak mandlerne groft. Pisk olie, balsamico, honning, salt og peber sammen og smag til. Vend bønner og rødløg deri og lad dem marinere 10-15 min. Anret dem på et fladt fad, smulr fetaen oer og drys med mandler. Server til fisk, kød eller fjerkræ.

Bonusinfo

VIGTIG INFO:
På grund af grønne bønners naturlige indhold af stoffet lektiner - anbefaler fødevarestyrelsen at koge bønnerne i 5 til 10 min. afhængig af størrelse. Det gælder også, hvis bønnerne efterfølgende skal pandesteges.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?