Skrub kartoflerne, kog dem netop møre i letsaltet vand og lad dem køle af. Rens rabarberne og snit dem i ½ cm brede stykker. Kog sukker og eddike hurtigt op, kom rabarberne ved og lad det koge under låg 1 min. Sluk og lad det hvile uden at røre i 10 min. Hæld væden fra rabarberne - brug den til dressingen - og lad dem køle lidt af. Skær broccolien i små buketter og giv dem et 3 minutters opkog i letsaltet vand. Overhæld dem med koldt vand for at stoppe kogeprocessen og dryp godt af. Snit purløget fint og pisk det sammen med olie, 6 spsk. kogelage fra rabarberne, kapers, salt og peber sammen. Smag dressingen til og vend kartofler, rabarberstykker og broccolibuketter i. Lad salaten trække 10-15 min. inden den serveres til fx frikadeller, bagt fisk, stegt kylling og lign.
Kommentarer og forslag til opskriften