0

Marinerede skinkeschnitzler med lynstegte nudler og grøntsager

Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Kød: Marinade: Pisk 1 dl soja, honning, chili, 1 fed presset hvidløg, 1 spsk. ingefær, sesamfrø, 2 spsk. olie og et godt kværn peber godt sammen i en skål. Læg kødet i en plastpose, hæld marinaden i og ryst posen godt. Læg posen i køleskabet og lad det marinere 1 times tid. Varm lidt olie op på en pande og steg schnitzlerne gyldne og netop møre (2-3 min. på hver side). Tag kødet af panden, hæld marinaden fra posen på panden og lad det lige koge op. Hæld "saucen" over kødet og server straks.

Nudler: Kom ægnudlerne i en skål, overhæld dem med kogende vand og lad dem trække til de er møre. Hak 3 fed hvidløg fint og snit renset peberfrugt og guleroden i tynde strimler. Skær løget i tynde både, del ærterne en gang på midten med et skråt snit og skær de rensede svampe i skiver. Varm sesamolien op i en wok og rist hvidløg og 1 spsk. ingefær 30 sek. deri. Tilsæt peberfrugt, gulerod, løg, ærter, svampe, spirer og kastanjer og lynsteg til grøntsagerne er bløde, men med et sprødt bid. Smag til med soja og peber og server straks.

Server sammen med en sprød grøn salat.

Bonusinfo

Den brune champignon minder om den hvide champignon. Den har en skærmformet, lys brun hat og nedenunder gemmer de rosa-rødbrune lameller sig.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?