Befri melonen for skræl og kerner og skær kødet i tern. Tag 10 grønne druer fra til dressing og halver resten. Vend melon, druer og rejer sammen i en skål. Kom de 10 druer, olie, citronsaft, sennep, evt. krydderurter, salt og peber i en foodprocessor og hak det til en glat masse. Smag dressingen til og vend dem sammen med frugt og rejer. Smag til og server, fx anrettet på salatblade og dryppet med lidt chilisauce med godt brød til.
Vores udvalgte rejer er fanget i Ishavet i det Nordatlantiske område omkring Grønland og Canada. De koges direkte på havet, og fryses straks derefter ind. Efterfølgende bliver de håndpillet, for så at blive lagt i lage. Kvalitet, der bare smager godt!
Rejerne er bæredygtigt fanget og MSC certificerede.
En krydderurt er en plante, der hel eller kun let findelt tilsættes maden for at fremhæve en smag eller få maden til at smage af noget ekstra. Urterne kan bruges både tørrede og helt friske. De har været brugt som smagsgivere gennem hele historien og utvivlsomt også før. Wikipedia
Kommentarer og forslag til opskriften