0

Marokkansk clementinsalat med kalamataoliven og frillicesalat (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skær skallen af clementiner med en skarp kniv og snit ind langs lamellerne for at befri frugtkødet i fine fileter. Halver olivenerne, fjern stenene og kom kødet ned til clementinfileterne. Rør spidskommen, paprika, cayennepeber, citronsaft, olivenolie, salt og et godt kværn peber sammen. Vend det sammen med clementiner og oliven og smag til. Skyl salaten, slyng den tør og bræk dem i grove mundrette bidder. Bred dem ud som et rede på et fladt fad og anret clementinsalaten i midten. Drys gerne med friskhakket persille og server straks som til tilbehør til fx en krydret lammegryde, oksesteg eller helstegt kylling.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?