Næringsfordeling pr. person
Energi: 540 kcal
Fedt: 16,4g
Kulhydrat: 41,6g
Protein: 48,7g
Kostfibre: 14,7g
Vend kødet i lidt salt og Ras el Hanout krydderiet.
Skyl sellerien og squashen grundigt. Skær sellerien i ½ cm tynde skiver og squashen i ½ cm tern.
Pil hvidløg og hak groft.
Sæt en gryde over på høj varme og tilsæt 1 tsk. olie. Steg kødet i 3 min uden for meget omrøring, så kødet får lov at brune. Skru ned på middel varme og tilsæt grøntsagerne. Steg under omrøring i ca. 3 min mere. Tilsæt linserne og steg dem i 1 min under omrøring. Hæld flåede tomater og 3 dl vand pr. person i gryden og lad det stå at simre under låg i 20 min. Smages til med salt.
Krydr yoghurten med ½ tsk salt og gem til anretning.
Fordel retten i skåle og top med en god klat yoghurt.
Ras-el-hanout er arabisk for "leder af butikken" og indeholder traditionelt en blanding af de bedste krydderier, sælgeren har at tilbyde. Denne ras-el-hanout indeholder 16 (siger og skriver seksten) forskellige ingredienser, heriblandt rosenblade og safran og er krydret, sød og elegant.
Ras-el-hanout indeholder: Kanel, kardemomme, spidskommen, sort peber, koriander, chili, paprika, fennikel, anis, kommen, muskatnød, allehånde, nelliker, ingefær, rosenblade og safran.
Kundekommentarer ()