Start med at skylle grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Varm en stor gryde op ved høj varme, og steg kødet i 1/2 spsk. olie pr. pers., indtil det får godt med farve.
Krydr med revet hvidløg og krydderiblandingen, og smag til med salt og peber.
Overfør kødet til en tallerken.
Hak løg og fennikel fint, og overfør til det til gryden med yderligere 1/2 spsk. olie pr. pers.
Steg grøntsagerne i ca. 5 min., til de er gyldne.
Hæld tahin i en lille skål, og tilsæt revet citronskal og citronsaft.
Tilsæt vand, indtil tahincremen kan hældes, og smag til med salt og peber.
Dræn bønnerne for væde, og kom dem i gryden sammen med det stegte kød.
Hak tomaterne groft, og kom ligeledes dem i retten.
Dæk indholdet med vand, og få det op at simre i 5 min.
Smag til med salt og peber.
Fordel suppen i skåle, og top med tahinsaucen.
Zaalouk krydderiblanding indeholder:
65% sød paprika, 25% spidskommen, 10% chili
Kommentarer og forslag til opskriften