Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Brun medisterpølsen grundigt af på en godt varm pande med neutral olie.
Skru ned for blusset, når hele pølsen er godt brunet på begge sider, og steg medisterpølsen færdig ved jævn varme i ca. 6-7 min. på hver side, til den er gylden, sprød og gennemstegt.
Krydr med friskkværnet peber.
Del kartofler i skiver og rosenkål i halve eller kvarte, afhængig af størrelsen.
Kog kartoflerne i godt saltet vand i 7-8 min., og lad rosenkålene koge med det sidste minut. Dræn begge dele tørre i en sigte.
Steg dem sprøde og gyldne på panden, hvor du stegte medisteren - evt. i lidt smør.
Krydr med salt og peber.
Kom skysovsen op i en lille gryde med en smule vand i bunden.
Kog den igennem, og justér evt. farven med en smule sovsekulør.
Som vist på foto.
Drys evt. med hakket persille, hvis du har det.
Kommentarer og forslag til opskriften