Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Sæt en kasserolle med letsaltet vand over at koge.
Skræl kartoflerne og kom dem i vandet. Vær opmærksom på, at vandet kun lige netop skal op at simre. Kog kartoflerne i ca. 10 min., til de er møre. Sluk for blusset, og lad kartoflerne hvile i vandet 5 min. længere, før du hælder vandet fra.
Varm en pande op ved middel varme.
Steg pølsen i 1 tsk. olie pr. person i ca. 8 min. på hver side, indtil den får godt med farve og er gennemstegt.
Skær kålen i mundrette stykker.
Varm en ny pande op ved høj varme. Når den er rygende varm, steges kålen i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 3 min., indtil den har fået godt med farve og er blevet mør. Man kan med fordel stege kålen over flere omgange, hvis man laver mad til flere. Vendes med citronsaft, hakket dild, salt og peber lige før servering.
Hæld sovsen i en kasserolle, og varm op, indtil den er varm. Smag til med salt, peber og citronsaft.
Servér pølsen med kartofler, salat og sovs.
Kundekommentarer ()