Forvarm ovnen til 200 grader varmluft. Dæk en bradepande med bagepapir.
Spred rødderne ud på bagepladen. Krydr med salt og peber, og bag dem i ca. 20 min., indtil de har fået godt med farve og er blevet møre.
Skær tomat i både, og hak løg og persille fint. Overfør det hele til en skål, vend med 1 tsk. olie pr. person, og smag til med salt og peber.
Varm en pande op ved høj varme. Steg gnocchi i 1 tsk. olie pr. person i ca. 1 minut på to sider.
Skyl panden af, og varm op igen ved høj varme.
Når panden er godt gennemvarm, tilsættes 1/2 spsk. olie pr. person. Læg fisken på panden, og lad den stege i 1 min. ved middelvarme.
Vend fisken om på den modsatte side, og steg videre i 1 min. Vil du have fisken helt gennemstegt, så lad den stege 3 min. på begge sider.
Tag fisken af panden, og servér straks.
Servér fisken med gnocchi, rødder og med salaten henover.
Kundekommentarer ()