0
Meniuere rødspætte med stegte gnocchi, frisk tomatsalat og bagte rødder

Meniuere rødspætte med stegte gnocchi, frisk tomatsalat og bagte rødder

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
rodfrugter (blandede)
1 min.
Bag rødderne

Forvarm ovnen til 200 grader varmluft. Dæk en bradepande med bagepapir.

Spred rødderne ud på bagepladen. Krydr med salt og peber, og bag dem i ca. 20 min., indtil de har fået godt med farve og er blevet møre.

tomaterpersilleskalotteløg
10 min.
Lav salaten

Skær tomat i både, og hak løg og persille fint. Overfør det hele til en skål, vend med 1 tsk. olie pr. person, og smag til med salt og peber.

rødspættefilet
15 min.
Steg gnocchi og fisk

Varm en pande op ved høj varme. Steg gnocchi i 1 tsk. olie pr. person i ca. 1 minut på to sider.

Skyl panden af, og varm op igen ved høj varme.

Når panden er godt gennemvarm, tilsættes 1/2 spsk. olie pr. person. Læg fisken på panden, og lad den stege i 1 min. ved middelvarme.

Vend fisken om på den modsatte side, og steg videre i 1 min. Vil du have fisken helt gennemstegt, så lad den stege 3 min. på begge sider.

Tag fisken af panden, og servér straks.

30 min.
Anretning

Servér fisken med gnocchi, rødder og med salaten henover.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
528 kcal
Fedt:
22 g
heraf mættede fedtsyrer:
2,8 g
Kulhydrat:
51,5 g
heraf sukkerarter:
7,8 g
Kostfibre:
4,4 g
Protein:
30,8 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?