0
Methi aloo med stegte svampe og fennikel og mynte i saltet kærnemælk

Methi aloo med stegte svampe og fennikel og mynte i saltet kærnemælk

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Mælk

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
bagekartoflerrødløg
1 min.
Kartofler

Start med at skrubbe kartoflerne godt. Skær dem i grove tern.

Skræl rødløgene, og skær dem i både.

Find en stor gryde frem, tilsæt et godt skud olivenolie og evt. en klat smør, og sautér kartofler og løg ved lav til middel varme i 20-25 min., indtil de er helt møre. De må ikke tage alt for meget farve - skru i så fald lidt ned for gryden. 

portobellosvampe
10 min.
Svampe

Rens svampene, og skær dem i tykke skiver. Varm en stor pande godt op, tilsæt lidt olivenolie, og steg svampene til de er møre og har taget farve. Krydr med salt og friskkværnet peber.

Fennikelkærnemælkmynte
20 min.
Salat

Kom kærnemælken op i en skål, og krydr med lidt salt og et par dråber olivenolie.

Halvér fennikelen, og snit den så fint som muligt med en skarp kniv eller på et mandolinjern.

Pluk mynten ud i blade, og snit dem groft med en skarp kniv. Vend fennikel og mynte op i kærnemælken.

30 min.
Anretning

Vend svampe og krydderblanding sammen med de stegte kartofler, og smag til en sidste gang med salt og et par dråber olivenolie.

Anret på en tallerken, kom salaten ved siden af, og dryp evt. med lidt overskydende kærnemælk.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?