Start med at skrubbe kartoflerne godt. Skær dem i grove tern.
Skræl rødløgene, og skær dem i både.
Find en stor gryde frem, tilsæt et godt skud olivenolie og evt. en klat smør, og sautér kartofler og løg ved lav til middel varme i 20-25 min., indtil de er helt møre. De må ikke tage alt for meget farve - skru i så fald lidt ned for gryden.
Rens svampene, og skær dem i tykke skiver. Varm en stor pande godt op, tilsæt lidt olivenolie, og steg svampene til de er møre og har taget farve. Krydr med salt og friskkværnet peber.
Kom kærnemælken op i en skål, og krydr med lidt salt og et par dråber olivenolie.
Halvér fennikelen, og snit den så fint som muligt med en skarp kniv eller på et mandolinjern.
Pluk mynten ud i blade, og snit dem groft med en skarp kniv. Vend fennikel og mynte op i kærnemælken.
Vend svampe og krydderblanding sammen med de stegte kartofler, og smag til en sidste gang med salt og et par dråber olivenolie.
Anret på en tallerken, kom salaten ved siden af, og dryp evt. med lidt overskydende kærnemælk.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()