0
Methi aloo med stegte svampe og fennikel og mynte i saltet kærnemælk

Methi aloo med stegte svampe og fennikel og mynte i saltet kærnemælk

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

bagekartoflerrødløg
1 min.
Kartofler

Skrub kartoflerne godt, og skær dem i grove tern. Skræl rødløgene, og skær dem i både.

Find en stor gryde frem, tilsæt et godt skud olivenolie og evt. en klat smør, og sautér kartofler og løg ved lav til middel varme i 20-25 min., indtil de er helt møre. De må ikke tage alt for meget farve - skru i så fald lidt ned for gryden. 

portobellosvampe
10 min.
Svampe

Rens svampene, og skær dem i tykke skiver. Varm en stor pande godt op, tilsæt lidt olivenolie, og steg svampene til de er møre, og har taget farve. Krydr med salt og friskkværnet peber.

Fennikelkærnemælkmynte
20 min.
Salat

Kom kærnemælken op i en skål, og krydr med lidt salt og et par dråber olivenolie.

Halvér fennikelen, og snit den så fint som muligt med en skarp kniv eller på et mandolinjern.

Pluk mynten ud i blade, og snit dem groft med en skarp kniv. Vend fennikel og mynte op i kærnemælken.

aloo gobi
30 min.
Anretning

Vend svampe og krydderblanding sammen med de stegte kartofler, og smag til en sidste gang med salt og et par dråber olivenolie.

Anret på en tallerken, kom salaten ved siden af, og dryp evt. med lidt overskydende kærnemælk.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?