
Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Kernerne ristes på en tør pande over middel varme, indtil de bliver gyldenbrune i overfladen. Tag dem af varmen og gem til senere.
Sæt en kasserolle med saltet vand over at koge.
Skær broccolien i grove stykker og kog stykkerne i 1 minut, og overfør til en sigte til at køle af.
Hak rødløget fint og overfør til en stor skål. Tilsæt sesamolien, revet citronskal og saften fra citronen.
Hak persillen groft og tilsæt til rødløget sammen med broccolien og kikærterne (drænet for væde).
Vend det godt rundt og smag til med salt og peber.
Varm en pande op ved middelhøj varme.
Vend fisken i hvedemel på begge sider, og steg den i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 1 min. på hver side.
Krydr med salt og peber.
Anret salaten i et fad og top med solsikkekerner.
Kommentarer og forslag til opskriften