Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Forvarm ovnen til 250 grader varmluft. Dæk en bageplade med bagepapir.
Læg aubergine, løg og peberfrugt hele på bagepladen, og bag dem i ca. 20 min., indtil de er blevet helt bløde og er lidt brankede i overfladen.
Kom bønnerne i en skål. Riv citronskal i, og tilsæt citronsaft. Hak persillen, kom den i bønnerne, og rør godt rundt sammen med ½ spsk. olie pr. person. Smag til med salt og peber.
Varm en pande op ved middelhøj varme. Del fisken i portionsstykker. Vend stykkerne i hvedemel.
Når panden er godt gennemvarm, tilsættes 1 spsk. olie pr. person. Læg fisken på panden, og lad den stege i 2 min. ved middelvarme.
Vend fisken om på den modsatte side, og steg videre i 2 min. Vil du have fisken helt gennemstegt, så lad den stege 3 min. på begge sider.
Tag fisken af panden, og krydr den med salt og peber.
Pil skrællen af de bagte grøntsager. Skær aubergine og peberfrugt i lange skiver. Flæk løget på midten, og anret grøntsagerne på et fad. Krydr godt med salt og peber.
Hæld yoghurten i en skål, og krydr den med salt og peber.
Servér fisken med bønner, escalivada og saltet yoghurt.
Kundekommentarer ()