0
Meunieure stegt torsk med catalansk escalivada

Meunieure stegt torsk med catalansk escalivada

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

aubergineløgrød peberfrugt
1 min.
Bag grøntsagerne

Forvarm ovnen til 250 grader varmluft. Dæk en bageplade med bagepapir.

Læg aubergine, løg og peberfrugt hele på bagepladen, og bag dem i ca. 20 min., indtil de er blevet helt bløde og er lidt brankede i overfladen.

persillecitronbutter beans
5 min.
Rør bønnerne

Kom bønnerne i en skål. Riv citronskal i, og tilsæt citronsaft. Hak persillen, kom den i bønnerne, og rør godt rundt sammen med ½ spsk. olie pr. person. Smag til med salt og peber.

torskefilet uden skind
15 min.
Steg fisken

Varm en pande op ved middelhøj varme. Del fisken i portionsstykker. Vend stykkerne i hvedemel.

Når panden er godt gennemvarm, tilsættes 1 spsk. olie pr. person. Læg fisken på panden, og lad den stege i 2 min. ved middelvarme.

Vend fisken om på den modsatte side, og steg videre i 2 min. Vil du have fisken helt gennemstegt, så lad den stege 3 min. på begge sider.

Tag fisken af panden, og krydr den med salt og peber.

græsk yoghurt 2 %
20 min.
Afslut escalivadaen

Pil skrællen af de bagte grøntsager. Skær aubergine og peberfrugt i lange skiver. Flæk løget på midten, og anret grøntsagerne på et fad. Krydr godt med salt og peber.

Hæld yoghurten i en skål, og krydr den med salt og peber.

30 min.
Anretning

Servér fisken med bønner, escalivada og saltet yoghurt.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
522 kcal
Fedt:
24,1 g
heraf mættede fedtsyrer:
3,7 g
Kulhydrat:
33 g
heraf sukkerarter:
12,5 g
Kostfibre:
10,9 g
Protein:
38,1 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?