0

Meunieure stegt torsk med catalansk escalivada

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Torsk

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

aubergineløgrød peberfrugt
1 min.
Bag grøntsagerne

Forvarm ovnen ved 250 grader varmluft. Dæk en bageplade med bagepapir.

Læg grøntsagerne på bagepladen hele og bag dem i ca. 20 min., indtil de er blevet helt bløde og branket lidt i overfladen.

persillecitronbutter beans
5 min.
Rør bønnerne

Kom bønnerne i en skål. Riv citronskal i og tilsæt citronsaft. Hak persillen, kom det i bønnerne og rør det godt rundt. Smag til med salt og peber.

torskefilet uden skind
15 min.
Steg fisken

Varm en pande op ved middelhøj varme. Vend fiskefileterne i hvedemel.

Når panden er godt gennemvarm, tilsættes 1/2 spsk. olie pr. person. Læg fisken på panden, og lad den stege i 2 min. ved middelvarme.

Vend fisken om på den modsatte side, og steg videre i 2 min. Vil du have fisken helt gennemstegt, så lad den stege 3 min. på begge sider.

Tag fisken af panden og krydr med salt og peber.

græsk yoghurt 2 %
20 min.
Afslut escalivadaen

Pil skrællen af de bagte grønstager. Skær auberginen og peberfrugten i lange skiver. Flæk løget på midten og anret grøntsagerne på et fad. Krydr godt med salt og peber.

Hæld yoghurten i en skål og krydr med salt og peber.

30 min.
Anretning

Servér fisken med bønnerne, escalivadaen og den saltede yoghurt.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?