Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Hak løg og rød chili fint.
Skær frugtkødet ud af avokado, og skær det i tynde skiver. Vent evt. med at skære avokado til lige inden spisning for at undgå misfarvning.
Skær hvidkålet i meget tynde strimler.
Knus tortillachips fint.
Bland kød, løg, tortillachips, taco-krydderi, chili og æg sammen i en skål. Brug evt. en foodprocessor.
Form 4 ovale bøffer, og og læg dem i airfryeren. Indstil airfryeren på 180 grader og giv dem 10 minutter, vend dem halvvejs. Læg en skive ost på hver bøf, og sæt temperaturen ned til 160 grader. Giv et par minutter mere indtil osten er smeltet.
Tag snittet hvidkål fra, så der er nok til 4 "tortilla-burgere". Resten af spidskål kommes i en skål, og knuges med lidt fint salt. Dryp god olivenolie og lidt lys eddike over salaten, og vend godt rundt.
Varm tortillas i ovn, mikroovn eller på panden.
Smør creme fraiche på den øverste 3. del i midten af hver tortilla. Læg derpå snittet spidskål og salsa. Placer bøffen, og top med skiver af avokado.
Fold tortillaen rundt om bøffen ved at starte med at folden bunden op, og dernæst siderne ind over. Brug en lille klat cremefraiche til at holde siderne sammen.
Kundekommentarer ()