0

Mexicansk skinkekød i salsa og cheddar med majsgratin

Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Mælk, Fløde, Æg

Fremgangsmåde

Kød: Rør spidskommen og 1 tsk. sød chili sammen og vend skinketernene deri. Skær løgene i tern og hak hvidløget fint. Smelt smørret på en pande og brun kødet på alle sider. Tilsæt løg og hvidløg og lad det sautere til løgene er klare. Tilsæt salsa, vineddike og ¾ dl vand og lad det simre til kødet er mørt. Smag til, drys med ost og læg et låg over panden til osten lige er smeltet.

Gratin: Dræn majskernerne og kom 2/3 af dem i en foodprocessor. Hak dem fint, tilsæt fløde og kør det til en fin puré. Kom puréen i en skål og tilsæt de hele æg, fintsnittede forårsløg, ½ tsk. sød chili, salt og peber og rør godt. Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt i majscremen. Fordel massen i et smurt ovnfast fad og bag den i en 160 grader varm ovn til gratinen er fast og let gylden på overfladen (35-45 min.).

Server sammen med kogte ris, en grøn salat, guacamole og cremefraiche.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?