Kom spelten i en gryde med rigeligt vand og et skud salt. Lad den koge stille og roligt under låg i ca. 20 min., til den er mør.
Græskarkernerne ristes på en tør pande over middel varme, indtil de bliver gyldenbrune i overfladen. Tag dem af varmen, og gem dem til senere.
Rør kødet sejt med lidt salt, og tilsæt mezzekrydderi, 1 tsk. hvedemel pr. person og revet hvidløg. Lad farsen stå lidt.
Krydr yoghurten med salt, og gem den til senere.
Sæt en gryde med saltet vand over at koge.
Pil det yderste lag af forårsløgene, og skyl dem grundigt. Kog forårsløgene i ca. 1 min., indtil de er møre. Dræn vandet fra, og skær dem i mindre stykker. (Kan også serveres hele).
Varm en pande op ved høj varme. Når den er rygende varm, steges spinaten i 1 tsk. olie i ca. 30 sek., indtil den falder lidt sammen. Krydres med salt og peber.
Varm en pande op ved høj varme. Form ca. 3-4 kødboller pr. person, og steg dem i 3 min. på to sider i 2 tsk. olie pr. person.
Du kan vælge at blande alle ingredienser, på nær yoghurten, i et stort fad og smage til med salt og peber eller servere alle elementerne hver for sig.
Mezze-krydderi er en lækker blanding med toner fra Mellemøstens krydderier.
Ingredienser:
Kundekommentarer ()