
Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Tag pizzadejen ud af køleskabet 1/2 time før brug.
Steg bacon i en stor dyb pande eller gryde i ca. 5 min., til den er gylden, og tag den af panden.
Skær squash i tern, hak løg og hvidløg, og snit palmekål fint.
Sautér alle grøntsagerne i baconfedtet samt evt. lidt olivenolie i ca. 3-5 min. De skal ikke tage farve, men falde godt sammen.
Sæt vand over til bouillonen (beregn ca. 2,5 dl kogende vand pr. pers.). Opløs bouillonen i det kogende vand, og hæld det over grøntsagerne.
Lad suppen simre i 10-20 min., og smag til med salt, peber og evt. lidt god olivenolie.
Kog pastaen i ca. 6-8 min., til den er al dente. Sigt vandet fra, men gem gerne lidt vand til suppen.
Del hver pizzadej i 2-3 stykker, og rul dem flade.
Steg dem i en smule olivenolie på en varm pande i ca 2-3 min. på hver side, alt efter tykkelse.
Pak fladbrødene i et rent viskestykke og en frysepose (det holder dem lune og saftige indtil servering).
Skyl og afdryp bønnerne, og skær cherrytomaterne i halve.
TIP: Denne minestronesuppe er super fyldig. Så orker du ikke, at stege pandebrød, kan du bare gemme dejen til en anden dag.
Vend pasta, bønner og tomater i suppen, lad den koge op, og smag til med salt og peber.
Anret suppen i dybe tallerkener, og servér med bacontern, revet parmesan og lune fladbrød til.
Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes.
Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.
Kommentarer og forslag til opskriften