Start med at skære salamien ud i små tern.
Skræl kartoflerne, og skær dem i tern på ca. 1x1 cm. Kom kartoflerne op i en lille gryde med et skud salt og vand så det dækker. Kog stille og roligt i ca. 5 min., til de er møre.
Find en stor gryde frem, som senere kan rumme hele retten. Tilsæt en generøs mængde olivenolie, og steg salamiternene i 2-3 min., til de har smidt lidt fedt. Tag dem op igen.
Skræl og hak løgene fint med en skarp kniv. Kom løgene op i gryden, og lad dem sautere uden at tage farve i olivenolie og fedtet fra pølsen. Løgene skal blive helt møre.
Tilsæt så tomatsauce, ca. 1 dl. vand per kuvert og godt med salt og friskkværnet peber. Lad det simre stille og roligt.
Skyl broccoli og forårsløg. Skær broccoli og forårsløg ud i mundrette bidder på ca. 2-3 cm.
Kom forårsløgene op i suppen, og lad dem koge med.
Pluk basilikum ud i blade, og snit stilkene fint med en skarp kniv. Kom de snittede stilke op i suppen.
Dræn bønner og kartofler for vand, og kom begge dele op i suppen.
Smag suppen grundigt til en sidste gang, med salt, friskkværnet peber og evt nogle dråber olivenolie.
Anret suppen i dybe tallerkener, og drys med salamitern, basilikum og rå broccoli.
Velbekomme!
Salame Ventrizina Piccante bliver fremstillet af svinekød i Parma regionen i Italien. Kødet kommer fra den velkendte parmagris i Parma. Pølsen fremstilles af varmt friskt kød, som hakkes og blandes med krydderurter. Pølserne stoppes i naturtarme med stor diameter, hvorefter de hænges til modning og tørring. Pølsen er en blød og med en kraftig smag af Chili.
Kundekommentarer ()