0
Minestrone med hvide bønner, krydret salami og forårsløg

Minestrone med hvide bønner, krydret salami og forårsløg

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
salame ventrizina piccantekartofler
1 min.
Salame

Start med at skære salamien ud i små tern.

Skræl kartoflerne, og skær dem i tern på ca. 1x1 cm. Kom kartoflerne op i en lille gryde med et skud salt og vand så det dækker. Kog stille og roligt i ca. 5 min., til de er møre.

Find en stor gryde frem, som senere kan rumme hele retten. Tilsæt en generøs mængde olivenolie, og steg salamiternene i 2-3 min., til de har smidt lidt fedt. Tag dem op igen.

løgtomatpassata
5 min.
Løg

Skræl og hak løgene fint med en skarp kniv. Kom løgene op i gryden, og lad dem sautere uden at tage farve i olivenolie og fedtet fra pølsen. Løgene skal blive helt møre.

Tilsæt så tomatsauce, ca. 1 dl. vand per kuvert og godt med salt og friskkværnet peber. Lad det simre stille og roligt.

forårsløgbasilikum
15 min.
Grønt

Skyl broccoli og forårsløg. Skær broccoli og forårsløg ud i mundrette bidder på ca. 2-3 cm.

Kom forårsløgene op i suppen, og lad dem koge med.

Pluk basilikum ud i blade, og snit stilkene fint med en skarp kniv. Kom de snittede stilke op i suppen.

hvide bønner
20 min.
Bønner

Dræn bønner og kartofler for vand, og kom begge dele op i suppen.

basilikumsalame ventrizina piccante
30 min.
Anretning

Smag suppen grundigt til en sidste gang, med salt, friskkværnet peber og evt nogle dråber olivenolie.

Anret suppen i dybe tallerkener, og drys med salamitern, basilikum og rå broccoli.

Velbekomme!

Bonusinfo

Salame Ventrizina Piccante bliver fremstillet af svinekød i Parma regionen i Italien. Kødet kommer fra den velkendte parmagris i Parma. Pølsen fremstilles af varmt friskt kød, som hakkes og blandes med krydderurter. Pølserne stoppes i naturtarme med stor diameter, hvorefter de hænges til modning og tørring. Pølsen er en blød og med en kraftig smag af Chili.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?