Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Varm en stor gryde op ved middel varme.
Hak gulerod, løg og svampe i grove stykker.
Hæld et godt skvæt olie i gryden, og kom grøntsagerne i gryden undervejs, som de bliver hakket.
Steg grøntsagerne i ca. 5 min. ved jævnlig omrøring.
Kog pastaen lidt kortere tid, end der er angivet på pakken, så pastaen har lidt bid, før de kommer i suppen.
Tilsæt tomatsugo til de stegte grøntsager sammen med hakket salvie og 1 dl vand pr. pers.
Lad det simre i ca. 5 min., og tilsæt pastaen, når den er kogt færdig.
Lun bollerne i ovnen eller på en brødrister.
Hæld creme fraiche i en skål, og krydr med salt og peber.
Smag suppen til med salt og peber.
Fordel suppen i skåle, og top med creme fraiche og revet ost.
Servér bollerne til.
Primitivo surdejsboller:
Rugsurdej og fuldkornssurdej æltes med italiensk Tipo 00 hvedemel samt fuldkornshvedemel og hørfrø. Et højt vandindhold og lang fermenteringsproces resulterer i en bolle med smag, saft og karakter.
Krystal Karl er en dansk ost fremstillet af 100% komælk. De økologiske køer græsser i det midtjyske kuperede terræn omkring Himmelbjerget, hvorfra mælken forsigtigt transporteres til det lille, lokale mejeri, hvor osten fremstilles under kyndig overvågning af den lokale ostemester. Osten fremstilles efter mejeriets lokale traditioner og den specielle mælkesyrekultur der frembringer den unikke krystallinske smagsoplevelse. De krystallerede proteiner opstår under modningen, men kan fra produktion til produktion variere i mængde. Krystal Karl modnes videre på GRAND fromages affinageri i mere end 12 måneder.
Krystal Karl er en UMAMI-BOMBE!
- og modnes så længe for at give den maksimale Umami smag. Dette medfører også små farvenuancer, lækre krystaller og varierende tørhed af osten.
Alt sammen med et formål: Maximal Umami!
Kommentarer og forslag til opskriften