0

Minestronesuppe med champignon, salvie og creme fraiche

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

gulerodløgchampignons
1 min.
Hak grøntsagerne

Varm en stor gryde op ved middel varme.

Hak guleroden, løget og svampene i grove stykker. Hæld et godt skvæt olie i gryden og kom grøntsagerne i gryden undervejs som de bliver hakket.

Steg grøntsagerne i ca. 5 min., ved jævnlig omrøring.

10 min.
Kog pastaen

Kog pastaen lidt kortere tid, end hvad der er angivet på pakken, så pastaen har lidt bid, før de kommer i suppen.

tomatsugosalvie
15 min.
Rør suppen

Hæld de tomatsugoen i de stegte grøntsager og tilsæt salvien og 1 dl vand pr. person.

Lad det simre i ca. 5 min.

Primitivo surdejs bolle med fuldkorn
20 min.
Lun bollerne

Lun bollerne i ovnen eller på en brødrister.

creme fraiche 18%
25 min.
Krydr creme fraichen

Hæld creme fraichen i en skål og krydr med salt og peber.

Smag suppen til med salt og peber.

krystal karl
30 min.
Anretning

Fordel suppen i skåle og top med creme fraichen og revet parmesan.

Servér bollerne til.

Bonusinfo

Primitivo surdejsboller:

Rugsurdej og fuldkornssurdej æltes med italiensk Tipo 00 hvedemel samt fuldkornshvedemel og hørfrø. Et højt vandindhold og lang fermenteringsproces resulterer i en bolle med smag, saft og karakter.

Bonusinfo

Krystal Karl er en dansk ost fremstillet af 100% komælk. De økologiske køer græsser i det midtjyske kuperede terræn omkring Himmelbjerget, hvorfra mælken forsigtigt transporteres til det lille, lokale mejeri, hvor osten fremstilles under kyndig overvågning af den lokale ostemester. Osten fremstilles efter mejeriets lokale traditioner og den specielle mælkesyrekultur der frembringer den unikke krystallinske smagsoplevelse. De krystallerede proteiner opstår under modningen, men kan fra produktion til produktion variere i mængde. Krystal Karl modnes videre på GRAND fromages affinageri i mere end 12 måneder.

Krystal Karl er en UMAMI-BOMBE!

- og modnes så længe for at give den maksimale Umami smag. Dette medfører også små farvenuancer, lækre krystaller og varierende tørhed af osten.

Alt sammen med et formål: Maximal Umami!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?