0

Minestronesuppe med creme fraiche, laurbærblade og parmesan

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Hvedemel

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

løghvidløggulerod
1 min.
Hak grøntsagerne

Hak guleroden, løget og hvidløget groft og overfør til en stor gryde med olivenolie. Sæt over middelhøj varme og steg grøntsagerne i ca. 5 min., ved jævnlig omrøring, indtil grøntsagerne i gyldne.

10 min.
Kog pastaen

Kog pastaen som angivet på pakken.

hvide bønnerflåede tomaterlaurbærbladegrøntsagsbouillon
15 min.
Rør suppen

Sigt væden fra bønnerne og skyl dem hurtigt under koldt vand. Tilsæt til de stegte grøntsager sammen med flåede tomater, 1/2 dl. vand pr. person, laurbærblade og bouillonen.

Lad det simre 5 min., tilsæt pastaen og smag til med salt og peber.

creme fraiche 18%
20 min.
Rør creme fraichen

Hæld creme fraichen i en skål og krydr med salt.

25 min.
Anretning

Fordel suppen i skåle og top med creme fraiche og revet parmesan.

Bonusinfo

Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?