Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Hak gulerødder, løg og hvidløg groft, og overfør det til en stor gryde med et skvæt olivenolie.
Steg grøntsagerne i ca. 5 min. ved middelhøj varme, og rør jævnligt rundt, indtil grøntsagerne er gyldne.
Kog pastaen som angivet på pakken.
Sigt væden fra bønnerne, og skyl dem hurtigt under koldt vand.
Tilsæt bønnerne, flåede tomater, 1/2 dl vand pr. pers., laurbærblade og bouillon til de stegte grøntsager.
Lad det simre 5 min., tilsæt den kogte pasta, og smag til med salt og peber.
Hæld creme fraiche i en skål, og krydr med salt.
Fordel suppen i skåle, og top med creme fraiche og revet parmesan.
Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.
Kundekommentarer ()