0

Mini forloren hare med skysovs, agurkesalat & hvide kartofler

Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
35 minutter
Opskriftstype:
Danske klassikere
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

OBS: Læs opskriften grundigt igennem inden du går i gang & find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

agurklaurbærblade & sort peber
1 min.
Agurkesalat:

Skær tynde skiver af halvdelen af agurken, gerne på et mandolinjern. Kom agurkeskiverne i en sigte, drys dem med lidt fint salt, og vend rundt. Lad dem stå og salte og dryppe af i mindst 10 min. Kog laurbærblade & sort peber op med 1 del lys eddike, 1 del vand og 1 del sukker. Lad lagen køle lidt ned, og kom agurkerne deri. Lad dem trække, til maden er klar.

spisekartoflerbredbladet persille
5 min.
Kartofler:

Skræl kartoflerne, og kog dem møre i saltet vand. Damp dem tørre, og vend dem med en klat smør og hakket persille. 

Hakket grisekødbaconæg
20 min.
Forloren hare:
35 min.
Anretning:

Som vist på billedet.

Bonusinfo

Til orientering om sovsens farve:

Vores Just Heat retter og sovse er 100% økologiske, og derfor må vi ikke bruge farve som fx. sovsekulør. V
i foreslår, at du har en lille flaske kulør stående, som du kan bruge, hvis du har det lidt stramt med, at abstrahere fra den lidt fesne farve sovsen har ;-) Smagen fejler jo ikke noget! :-) 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?