0

Minipasta med portobello, porrer, soltørrede tomater og 3 slags ost (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Hvedemel

Fremgangsmåde

Kog pastaen som anvist på pakken, dræn dem og stil til side. Bræk stokken af svampene og kasser dem. Skær hattene i små tern og snit de rensede porrer i tynde skiver. Hak hvidløgsfeddet fint og klip tomaterne i strimler. Varm lidt olie op i en gryde og sauter svampene til de er let gyldne. Kom porrer, hvidløg og tomater ved og sauter videre til porrerne er bløde. Hæld fond og balsamico på og lad det simre 5 min. Vend pastaerne i og varm dem igennem. Rør alle 3 slags ost i, lad dem smelte og samle retten og smag så til med salt og peber. Server straks som den er med groft brød til eller som tilbehør til en kold rest kød eller fjerkræ.

Bonusinfo

Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?