Onsen-æg er bare helt almindelige æg, der traditionelt bliver tilberedt i varme kilder ( Onsen ) i Japan.
Kilderne kan nå temperaturer på omkring 63 grader, og hvis man lægger et æg i vand ved den temperatur i en time, ender man med et silkeblødt, nærmest pocheret æg, som man kan slå direkte ud i sin Ramen-suppe.
Hvis man ikke har en varm kilde til rådighed får man et glimrende resultat ud af at koge ægget i præcis 6 minutter, og derefter afkøle det i iskoldt vand inden det forsigtigt pilles, deles og anrettes i den rygende varme suppe.
Ramen krydderi indeholder: 50% Urtebouillon 35% ristet sesam, 10% chili flager, 10% løgpulver.
Miso
- umamibomben der kan peppe enhver ret op!
Miso stammer fra Japan og er en fermenteret paste lavet på brune ris eller sojabønner.
Miso er karakteriseret med en enestående evne til at bidrage med unik dybde og umami til smagsprofilen i mange retter.
Kundekommentarer ()